Kuantan Pahang Wedding Photographer | Kuala Lumpur Wedding Photographer
Female Wedding Photographer Kuantan, Kuantan Photographer, Photographer Perempuan Kuantan, Cameron Highlands Photographer
By: Sarahana Sarif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Jan-2009 07:07 Email | Share | | Bookmark
recent weddings 2

salam
again ku cuba juga luangkan masa update fp~ eventho sgt la ngantuk skg ni huhu...
lately aku slalu stay up malam hari kt studio bersama bos shasma nizam.. demi
menyiapkan album2 customer yg masih la byknye... diharap kpd customer kami kasihi~
yg msih menanti hrp bersabar.. kami sdg berusaha dgn gigihnya

here's my latest entry~ epha & ros... couple yg cute n sporting
mari kita lihat sama2 ya









aku rasa cukup la utk pagi ni
lain hari ada waktu free aku update lagi
wish each day of u guys gets better n happier

sarahana sarif
The Photographer (CA0128707-H)
+6012 957 8545
trunks3366@yahoo.com


Wednesday, 21-Jan-2009 08:11 Email | Share | | Bookmark
recent weddings

hi all
akhirnya... after several class wif mr. shasma nizam cara2 meng ''upload'' fotopages..
maka ter upload la my recent job pepagi nih hehe... thanx bro!!
slama jdi fotografer x pnh ada fp.. tau main facebook je ahaha
so.. aku akn update berperingkat... which is job2 aku end of 2008...
aku mulakn dgn kok li & rizal... wedding ni aku tag along dgn emran malek (senior photographer The Photographer)
so.. mari lihat2












sekian saja utk hari ni~ lain kali aku update lagi
kalu huduh dilarang komen ahaha
gurau-gurau je... apa-apa pun hrp korg enjoy~


Tuesday, 20-Jan-2009 06:21 Email | Share | | Bookmark
pre-update

kepada bos the photographer n kwn2 yg menanti hehe.. adakah yg menanti? sory lama sgt amik masa nk updated fp here's my pre-updated~ setelah siap segala kerja yg ada~ maka saya berjanji akan sit down n updated fp ni lagi huhu~



Wednesday, 22-Oct-2008 15:56 Email | Share | | Bookmark
eid-ul fitr 2008

ini 1st time aku ada fotopages, so aku nak testing upload... so enjoy lah~


love cookies

my fav

anak buah aku ni

ni plak abang aku..

kueh lagi...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net